ŞANLIURFA / HALFETİ - Gülaçan İlkokulu

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinlik ve yarışmalarla coşkuyla kutlandı. Bizi izlemeye gelen tüm velilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizle 23 Nisan programından sonra yorgunluğumuzu atmak için sabah kahvaltısını köyümüzün karşısındaki mera alanında yaptık. Pikniğimizde öğrencilerimiz gönüllerince eğlenip oyunlar onadılar. Bu oyunlar içinde ata sporu güreşin ayrı bir eğlencesi oldu.

Nis

Okulumuzun 2024-2028 Stratejik Planı tüm paydaşların katkılarıyla titizlikle hazırlanarak uygulamaya konulmuştur. Bu plan önümüzdeki 5 yıllık çalışmalarda bize yol gösterecektir. Planımız her zaman dinamik ve günün koşullarına göre şekillenebilecek bir yapıda hazırlanmıştır. Stratejik planımıza ust menü çubuğundan ulaşabilirsiniz.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizin temiz su içebileceği bir çeşme yoktu. Hayırsever bir velimiz ve bir sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla öğrencilerimiz için güzel bir çeşme yaptık. Çeşmemiz sayesinde bahçemizdeki ağaçlarımızı da sulayabiliyoruz. Hayırlı olsun.

Mrt

Okulumuzu 2023 yılı bahar ayında çeşitli ağaç fidanlarıyla yeşillendirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte her öğrencinin bir fidanı olacak şekilde fidan dikme etkinliği yaptık. katkılarından dolayı Halfeti Belediyesine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 25-31 Mart Kütüphaneler Haftası münasebetiyle tüm okul olarak okul bahçesinde kitap okuma etkinliği düzenledik. Öğretmen, öğrenci, çalışan ve veliler olarak herkes dünyasını aydınlatmak  için kitap okudu.

Mrt

Okulumuzun hem iç hemde dış cephe boyası 2022  eğitim öğretim yılında yenilenerek okulumuz öğrencilerimiz için daha güzel ve temiz hale getirildi. Katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.