ŞANLIURFA / HALFETİ - Gülaçan İlkokulu

Naim ATMACA - MÜDÜR

10.10.1987 yılı Halfeti´nin Kantarma köyü doğumludur. İlkokulu Kantarma Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulunda okumuştur. Ortaokulu Aşağı Göklü Ortaokulunda okumuştur. Lise Öğrenimini Gaziantep Hasan Ali Yücel Lisesinde tamamlamıştır. 2010 yılında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinden mezun olmuştur. Yine 2010 yılında Halfeti´nin Akçayurt Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak 4 yıl görev yapmıştır. Daha sonra Saylakkaya İlkokuluna 2014 yılında öğretmen olarak atanmıştır. Saylakkaya İlkokulunda yarım dönem öğretmen olarak çalıştıktan sonra 2015 yılında Müdür Yardımcısı olarak aynı okula atanmıştır. 8 yıl burda görev yaptıktan sonra 2022 yılında Gülaçan İlkokuluna Müdür olarak atanmıştır.