T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALFETİ - Gülaçan İlkokulu

Gülaçan İlkokulu

Telefon
Müdür05438478540.
Belgegeçer
WEB
https://gulacanilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Gülaçan Mahallesi No 32/1 Halfeti / ŞANLIURFA
Vizyon
Edindiği bilgilerle önündeki hayata ışık tutabilen ve gelişen çağımızın yeni bilgilerini özümseyip hayatına tatbik edebilen bir insan yetiştirmek. Yetiştirdiği insan modeliyle eğitim ve öğretimin her zaman öncüsü olmak.
Misyon
Kurumumuz; başta milli ve manevi değerlerini bilip tanıyan ve bu değerler üzerine inşa edeceği hayatı bayunca bilim ve bilişim çağında en öncelikli hedef olarak kendi kendine yetebilen, bilgiye ulaşmada yeni teknolojileri kullanabilen ve yorumlayabilen bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin 21.yy becerilerini asgari düzeyde sahip olmaları temel hedefimizdir.Günümüz dünyasını okuyan, yorumlayan ve anlamaya çalışan, ilkokulun temel becerilerine sahip ve bu becerilerle bir üst eğitim kademesinde onlara ışık tutacak bir bilgi birikimi vermektir. Öğrendikleriyle mutlu olan bireyler yetiştirmek en büyük misyonumuzdur.
Başarılar
Biz Biliriz Bilgi Yarışmasına Katılım.
Öğretmen :6
Öğrenci :77
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :TAM GÜN-NORMAL
Saatler
08.30-15.30
Isınma
KALORİFER (KATI YAKITLI)
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuz ana yoldan 5 km içerde kaldığından düzenli bir servis ağı yoktur. İlçe merkezinde kalan öğretmenler kendi imkanlarıyla-araçlarıyla okula gelmektedirler. Okul lojmanında kalan öğretmenler için lojman okul bahçesinde olduğu için problem yaşanmamaktadır. Özel ihtiyaçlr için taksi çağırılabilmektedir.
Servis Bilgisi
DÜZENLİ SERVİS ĞI YOK
Yerleşim Yeri
KÖY
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şanlıurfa il merkezine 100 km, Halfeti İlçe merkezine 24 km uzaklıktadır. Yukarı Göklü Kasabasına ise 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
1 Müdür, 1 Müdür Yrd., 1 Okul Öncesi Öğret., 4 Sınıf Öğret., 1 Matematik, 1 Türkçe, 1 Fen Bilgisi, 1 Din Kültürü Öğret., 1 Sosyal Bil. Öğret., 1 İngilizce olmak üzere 13 norm kadrosu bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
-
Okulun Sınav Başarı Durumu
-
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
-
Sportif Etkinlikler
Komşu kurumlarla spor etkinlikleri yapılabilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz projelerimiz kabul gördüğü müddetçe TÜBİTAK Bilim Şenlikleri yapmaktadır. Şuana kadar 2 adet başvurumuz kabul edilmiştir.
Proje Çalışmaları
Akademik Düzeyi Artırma Projesi(ADAP), Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi(BİGEP) ve Bakanlığımızın bu yıl ilan ettiği Dilimizin Zenginlikleri Projeleri okulumuzda uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
-
Yazdır